Un român a inventat motorul care merge cu apă. Din păcate, e vorba de apă sfințită

Invenția unui român ar fi putut pune capăt crizei mondiale de combustibil și a multor războaie. După ani de cercetări acesta a reușit să facă un motor care merge pe apă. Din nefericire, pentru a putea funcționa, apa trebuie să fie sfințită în prealabil, ceea ce face ca un litru de combustibil să coste de trei ori mai mult decât benzina.

”Depinde și de unde îl cumperi”, spune Mihai Constantinescu, unul din cei care a încercat revoluționarul motor. ”Dacă iei de la Sfințiria de lângă Mitropolie, te face cam 15-20 de lei litrul. Dar, dacă gândești un pic și pui și tu apă sfințită mai de la munte, ieși mai ieftin. Mai ales dacă o iei la vrac”.

Pe de altă parte, motorul care merge cu apă sfințită are și niște avantaje incontestabile: absolut nici un leu din banii dați nu intră la bugetul de stat. Astfel, pensionarii care votează în prostie PSD vor rămâne, în continuare, cu pensii mici.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
5 aprilie 2014 11:04

Alte articole

Vezi mai mult