Un român a mers în mâini pe lângă o clădire ca să nu-i cadă vreun ţurţure în cap, dar i-a căzut unul în cur

Ghinion teribil pentru bucureșteanul Robert Acrișor. De frică să nu-i cadă țurțurii de pe o clădire în cap, acesta a decis să treacă pe lângă ea în mâini, dar o aliniere nefavorabilă de astre a făcut ca un țurțure să cadă exact în acel moment și să-i aterizeze fix în cur.

”M-am dus repede spre el”, povestește un martor”, ”dar sincer vă spun că nu mi-am dat seama dacă gemea de plăcere sau de durere. Eu l-am întrebat dacă e ok, dar el doar gemea. Până la urmă a chemat cineva o salvare și fost dus la spital, pentru investigații. Însă, după părerea mea, așa-i trebuie dacă l-a mâncat în cur să meargă în mâini.”

Doctorul care s-a ocupat de Rober Acrișor spune că starea lui este stabilă: țurțurele s-a topit și nu-l mai incomodează. ”Celor care mai fac astfel de gesturi, cu mers în mâini pe lângă clădiri, le-aș recomanda totuși să nu poate pantaloni rupți și chiloți de danteluță, ca Robert Acrișor, dacă vor să nu pățească la fel”, a transmis medicul.

Incidentul s-a bucurat de o largă mediatizare și i-a amuzat teribil pe români, iar în câteva situații chiar i-a motivat pe cei care au aflat știrea. De exemplu, Cătălin Botezatu s-a apucat de antrenamente intense de mers în mâini.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
22 martie 2018 12:40
Citește mai mult despre: ţurţuri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult