Un român a picat examenul auto că polițistul era prea gras și nu pleca mașina de pe loc

Greutatea poate fi un factor important în obținerea permisului auto. Deși nu este specificat clar în legislație, pentru a obține dreptul de a șofa autoturisme la categoria B, adică sub 3500 de kilograme, trebuie să fii suficient de ușor încât să se miște mașina din loc cu tine, după cum explică polițiștii rutieri din Curtea de Argeș.

„Incidentul a avut loc în această dimineață în timpul examinării. Agentul de poliție a mirosit ceva, în afară de șaormă, când n-a putut să se urce în față, lângă student, ci a trebuit să stea pe locul din spate, că altfel nu încăpea. Deși studentul a făcut corect manevra de plecare de pe loc, mașina nu s-a deplasat, așa că a fost depunctat”, spune putătorul de cuvânt al poliției Curtea de Argeș, Adrian Curticăpean.

Oamenii legii au aplicat, totodată, măsura amenzii pentru că mașina de examen avea cauciucurile sparte odată de studentul s-a extras din mașină. „Mai aștep vreo 30 de kile și voi mai da odată examenul”, a spus tânărul care nu s-a lăsat demoralizat de această experiență.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

22 februarie 2024 16:01
Citește mai mult despre: examen auto gras permis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult