Un român a plătit impozitele tuturor vecinilor pe ghiseul.ro, ca să ia el tot cashback-ul

Nu degeaba i se spune Rockefeller în bloc! Un român inteligent s-a folosit de o campanie Mastercard ca să-și achite taxele pe Ghiseul.ro. Văzând cât cashback poate să ia, a pus un afiș la parterul blocului prin care anunța că se pot plăti taxe cu reducere dacă apelează la serviciile lui.

Sumele s-au adunat repede și în bloc s-a răspândit vorba că la Marian nu e niciodată coadă la ghișeu. Cu până la 50 de lei pe tranzacție și maxim 600 lei de persoană, Marian spune că acest cashback de 10% îi va da toate șansele să ajungă client VIP la șaormăria din cartier.

„E atât de avantajos, că nici nu solicit bani de la vecini, ci doar produse sau servicii“, explică Marian Coltea, care recunoaște că de la o vecină a luat șase oale de sarmale pentru taxa pe locul de parcare, de la un vecin a primit găuri cu bormașina pe viață pentru că i-a plătit impozitul pe Oltcit și de la administrator a primit citiri infinite de apometre pentru că i-a plătit taxa pe cota parte la fabrica de băști unde e acționar.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

24 martie 2023 09:42
Citește mai mult despre: Ghiseul impozit

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult