Un român a pus o chiftea Ikea sub o cutie de carton şi a prins un corporatist!

Și-a tras un sclav pe viață! Un român isteț prins un corporatist, pe care l-a momit cu niște chiftele de la Ikea și l-a capturat folosind o cutie de carton. Marian Coltea, autorul capturii, spune că imediat ce a mirosit chifteaua corporatistul s-a repezit, a trecut peste rând și s-a înfipt în ea: ”Era exact ca la Ikea”, spune noul stăpân al sclavului cu badge.

Marian a decis să nu-l împăieze. I-a dat o cămăruță de 1 metru pătrat, în care corporatistul e foarte fericit, apoi i-a pus niște dosare pe birou și corporatistul s-a apucat de treabă cu un zel nemaipomenit. Marian spune că îl deranjează doar cu niște rapoarte, pe care nu le înțelege, și propune des ședințe, dar după ce i-a tras câteva după ceafă s-a mai potolit și cu prostia asta.

”Cred că acest coporatist fusese crescut în captivitate și nu mai poate fi eliberat în natură, că nu s-ar descurca. Nu e în stare să-și găsească singur hrana, depinde de oamenii de la cantină, unde plătește cu cardul de bonuri de masă. El n-ar fi în stare să fiarbă un ou, dar face un audit în 3 ore”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
17 iulie 2019 08:59
Citește mai mult despre: corporatist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult