Un român a renunţat la jobul din corporaţie ca să se dedice adevăratei sale pasiuni: băutul

În fiecare zi câte un tânăr renunță la jobul dintr-o corporație pentru a se lansa în antreprenoriat, a-și deschide o mică firmă sau a se dedica hobby-ului său preferat. Este și cazul lui Marcel Iancu, un tânăr din București care, însă, n-a căzut în capcana de a se lăsa de munca la birou pentru a face altă muncă, nu! Marcel s-a lăsat de muncă pentru a se dedica adevăratului său hobby, băutura.

„Mergeam zi de zi la muncă și vedeam oameni fericiți pe stradă, praf de beți la 8-9 dimineața. Simțeam că trece viața pe lângă mine, printre rapoarte, ședințe și deadline-uri, în timp ce alții erau afară și se distrau de minune. Am decis la un moment dat să zic stop!, ce rost au banii și citiy-break-urile și aparatamentul meu de 100.000 de euro luat în rate când nu mă pot bucura de nimic?”, povestește Marcel.

Astfel, acesta și-a dat demisia și, din prima zi, s-a dus să bea și beat este și acum, la mai bine de un an de când s-a dedicat pasiunii sale. „Lumea spune că este greu să bei și să nu-și pese de nimic, că de unde bani? Vă asigur că nu se pune problema, bani de băutură se găsesc de fiecare dată, apartament mare nu-mi mai trebuie, stau într-o garsonieră de 20 de metri pătrați în care n-am plătit niciodată întreținerea. Oricum trei sferturi din ceea ce consum e subvenționat de stat, merg gratis cu orice mijloc de transport în comun, mai ales dacă sunt pișat pe mine și nu trebuie să mă trezesc dimineața decât dacă nu mai e băutură în casă. E de vis, vă spun”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

26 iunie 2017 09:06
Citește mai mult despre: bautura corporatisti

Alte articole

Vezi mai mult