Postul Paștelui s-a încheiat mai devreme pentru un român care nu a mai rezistat numeroaselor mișto-uri pe seama sa și a preferat să creadă lumea despre el că e ghiaur necredincios decât să râdă în continuare de el că ar fi vegan. Explicațiile cum că o face din credință și tradiție nu au fost crezute, că nu a prezentat și o fotografie din care să reiasă că a pupat un cadavru mort de câteva sute de ani. 

ingrasat_vegan.jpg

„Dom'le, eu sunt om normal nu vegan de-ăla, știu exact cum e omul, n-are canini și incisivi pentru mămăligă. Știu și din Biblie că Dumnezeu a apreciat ofranda lui Abel, care era cu fripturile, mai mult decât ofranda lui Abel care era cu tot felul de legume. Știu că veganismul e pedepsit de Dumnezeu dar nu credeam că e pedepsit și de societate”, a declarat Marcel Constantin, omul care a renunțat la post. 

Dovedirea nevinovăției nu a fost una ușoară, prima oară a arătat cum mănâncă niște sarmale, dar nu l-a crezut nimeni că nu sunt de post, apoi a trecut pe niște crap la tigaie, i s-a atras atenția că peștele nu se pune, de-aia și dă voie Biserica la pește și, în cele din urmă, a mâncat un șnițel și și-a văzut de treabă. „Nu înțeleg de ce mă credea lumea vegan, nu le-am spus decât de trei ori pe zi ce bine e să ții post, cum e un „cleansing” perfect și cât de detoxifiat mă simt”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Sunday, 18.03.2018 15:35 Social

National Cinematografic