Postul Paștelui s-a încheiat mai devreme pentru un român care nu a mai rezistat numeroaselor mișto-uri pe seama sa și a preferat să creadă lumea despre el că e ghiaur necredincios decât să râdă în continuare de el că ar fi vegan. Explicațiile cum că o face din credință și tradiție nu au fost crezute, că nu a prezentat și o fotografie din care să reiasă că a pupat un cadavru mort de câteva sute de ani. 

ingrasat_vegan.jpg

„Dom'le, eu sunt om normal nu vegan de-ăla, știu exact cum e omul, n-are canini și incisivi pentru mămăligă. Știu și din Biblie că Dumnezeu a apreciat ofranda lui Abel, care era cu fripturile, mai mult decât ofranda lui Abel care era cu tot felul de legume. Știu că veganismul e pedepsit de Dumnezeu dar nu credeam că e pedepsit și de societate”, a declarat Marcel Constantin, omul care a renunțat la post. 

Dovedirea nevinovăției nu a fost una ușoară, prima oară a arătat cum mănâncă niște sarmale, dar nu l-a crezut nimeni că nu sunt de post, apoi a trecut pe niște crap la tigaie, i s-a atras atenția că peștele nu se pune, de-aia și dă voie Biserica la pește și, în cele din urmă, a mâncat un șnițel și și-a văzut de treabă. „Nu înțeleg de ce mă credea lumea vegan, nu le-am spus decât de trei ori pe zi ce bine e să ții post, cum e un „cleansing” perfect și cât de detoxifiat mă simt”.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Sunday, 18.03.2018 12:35 Social

National Cinematografic