Un român a reuşit să sculpteze câteva scene de pe columna lui Traian doar cu bormaşina

După trei ani de munca asiduă, un român din cartierul bucureştean Militari a reuşit să-şi finalizeze prima capodoperă de apartament, acesta terminând de sculptat pe peretele din sufragerie câteva scene epice din războaiele dacice, aproape identice cu cele care se găsesc pe columna lui Traian din Roma.

“Am început lucrarea cu o bormaşină luată la promoţie, cu baterie, dar nu puteam să dau găuri atât de mult cât îmi doream. Familia, înţelegând pasiunea mea pentru artă, mi-a oferit de ziua mea o bormaşină demnă de un artist, cu capete de burghiu vidia. Astfel am putut să dau cu burghiul mai multe ore pe zi”, se mândreşte artistul român Manuel Rotaru.

Acesta a anunţat că nu se va opri aici. Supranumit “Auguste Rodin din Militari”, artistul bucureştean vrea să facă o replică a celebrei statui a lui Michelangelo, David, folosindu-se doar de bormaşină şi un stâlp de susţinere din apartamentul propriu. “La final sper să obţin aprobarea de la şeful de scară să sculptez în casa liftului ceva similar cu mormântul lui Giuliano de Medici, doar că în locul femeii care reprezintă noaptea o s-o pun pe soacră-mea”.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

4 iunie 2013 12:10

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult