Am ajuns să integrăm tehnologia în viața noastră cum nici nu visam acum nu mulți ani. Internet of Things este conceptul care a dus Internetul și conectivitatea dincolo de laptopuri, calculatoare sau smartphones. Și nu vorbim aici de un televizor conectat la Internet sau o boxă dotată cu asistent virtual. Vorbim de toate lucrurile pe care le băgam în priză sau au o baterie. Teoretic, le putem conecta pe toate la Internet.

noul_patron_rapid_giulestina.jpg

De aceea un tânăr din Ploiești a decis să vadă cum ar fi să trăiască o zi fără tehnologie și gadgeturi, iar pentru asta s-a dus să-și aștepte prietena în Gara de Nord noaptea, că e plin de oameni dubioși, și a rămas fără tehnologie instantaneu, după ce a fost tâlhărit de un grup de cetățeni.

„A fost o experiență interesantă să trăiesc o zi fără tehnologie. Nu credeam că sunt atât de dependent de aceste lucruri, mi-am dat seama abia când am mers pe jos până la spital, că nici un taxi nu mă lua din gară fără 100 de lei și nici nu aveam telefon la mine să comand ceva prin aplicație”, a spus tânărul care a experimentat cum e să stai fără gadgeturi.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 27.08.2019 19:54 Social

National Cinematografic