Un român a scos cu BMW-ul crucișătorul Moskva din apă și l-a dus la fier vechi

Uită de ucrainenii cu tractor! Un român cu inițiativă s-a mobilizat rapid după ce a aflat știrea că nava amiral a rușilor din Marea Neagră, crucișătorul Moskva, s-a scufundat. Omul a băgat motorină de 50 de lei la prima benzinărie întâlnită și s-a dus la malul mării unde a reușit să lege o chingă de catargul navei, după care a tras-o la mal.

Românul isteț a fost ajutat de câțiva localnici, care au crezut că e doar un alt prost cu BMW care a rămas blocat pe plajă. Habar n-aveau că românul nostru deștept a făcut un ciubuc de câteva sute de milioane de dolari doar din fier și alte metale găsite pe crucișător, ca să nu mai vorbim de puzderia de portofele de prin cabine.

Românul se plânge că i-a fost greu să tracteze nava până la topitorie la Galați, din cauza drumurilor proaste și a podurilor cu lățime mică, unde spune că a zgâriat oglinzile crucișătorului. Impulsionat de succesul său, românul a lipit afișe pe tot litoralul, cu mesajul ”Cumpăr nave rusești, plata pe loc, inclusiv gama de război”, și armata ucraineană spune că are toate șansele să prindă și alte chilipiruri.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
15 aprilie 2022 16:17
Citește mai mult despre: BMW fier vechi Moskva șofer

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult