Vor profit, dar la muncă nu se bagă! Un român cu credit imobiliar a trimis băncii o notificare, prin care somează banca să-i cureţe aleea şi trotuarul din faţa casei, pentru că oficial banca e proprietarul până achită total ratele. Bărbatul a trimis băncii şi o amendă de la primărie, pentru că trotuarul nu era curăţat şi pe casă erau ţurţuri periculoşi.somatie_banca.jpg

“Băncile percep comisioane pentru orice rahat, dar responsabilităţi zero. Să vină să aibă grijă de bunul lor, dacă tot îmi cer dobânzile astea nesimţite!”, declară românul.

Răspunsul băncii a fost prompt: “Momentan toţi roboţii noştri telefonici sunt ocupaţi cu alte deszăpeziri. Aleea dumneavoastră e importantă pentru noi şi o vom deszăpezi cât de curând posibil. Ca să vă menţineţi prioritatea deszăpezirii, vă rugăm nu închideţi”.

Cu toate că a promis că rezolvă, de fapt banca i-a trecut amenda la credit, i-a luat un comision de 50 Euro pentru operarea plăţii şi DAE 22% până o achită. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Friday, 02.03.2018 14:46 Social

National Cinematografic