Un român a spus greșit o rugăciune și în loc de Arsenie Boca i-a apărut în vis Arsenie de la O-Zone

Cel mai viral sfânf al ortodoxiei, binecunoscutul Arsenie Boca, pare să nu tolereze nici măcar micile ”greșale” ale celor care îi rostesc rugăciunile. A aflat asta recent vasluianul Ghiocel Asimionesei, cel care a fost aspru pedepsit pentru că a rostit greșit una din numeroasele rugăciuni ale lui Arsenie Boca.

Astfel, în loc de ”Sfinte Preacuvioase Părinte Arsenie, îndreptător al sufletelor noastre”, credinciosul a spus ”Sfinte Preatalentatule Arsenie, încântător al sufletelor noastre”. În noaptea ce a urmat, vasluianul a avut un veritabil coșmar: în loc de învățăturile lui Arsenie Boca, în vis i-au apărut trilurile lui Arsenie de la O-Zone.

”Mi-a cântat vreo 2 ore până să mă trezesc din coșmar”, a povestit vasluianul. ”Iar ziua următoare a fost un coșmar și mai mare: încercam să spun rugăciuni și mă trezeam recitînd versurile lui Arsenie de la O-Zone. Am rămas și fără electricitate, după ce un fulger mi-a lovit casa când m-am încurcat și am spus «Preasfinte Arsenie Boca, nu-mi răspunzi la SMS!»”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
26 mai 2015 00:05

Alte articole

Vezi mai mult