A venit momentul ca și românii să bată cu pumnul în masa bogaților! În cazul de față, este vorba de un român care deține deja 10% din multinaționala care deține lanțul de magazine Mega-Image. Acesta a cumpărat acțunile profitând de reducerile care se dădeau dacă adunai 15 abțibilde pe carton.

om-in-fata-la-megaimage.jpg

„Povestea mea e povestea oricărui om de succes. Am pornit de jos, de la promoția cu pahare. Am luat toate paharele, apoi am mai luat un set, pentru un cumnat. A început să-mi placă așa că atunci când a apărut promoția cu farfurii, făceam deja cumpărăturile și pentru vecini. Nu ceream bani, voiam doar să iau abțibildele. După un timp s-au terminat produsele la promoție, dar eu le-am zis că cu mine nu merge așa. Am cartonașul completat, trebuie să-mi dea! Cu reducere de 80%, cum scrie pe el”, explică Mihai Craioveanu. 

Acesta a acumulat suficiente acțiuni și abțibilde încât face parte din Consiliul de administrație al companiei și poate vota în deciziile importante ale firmei. „Ce pot să vă spun e că vor fi schimbări aici. E momentul să facem și o promoție la șurubelnițe și seturi de chei. Să ne extindem un pic și în afara bucătăriei. Plus că am și eu nevoie și mi-au mai rămas doi saci de abțibilde”.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Friday, 09.09.2016 13:00 Social

National Cinematografic