A venit momentul ca și românii să bată cu pumnul în masa bogaților! În cazul de față, este vorba de un român care deține deja 10% din multinaționala care deține lanțul de magazine Mega-Image. Acesta a cumpărat acțunile profitând de reducerile care se dădeau dacă adunai 15 abțibilde pe carton.

om-in-fata-la-megaimage.jpg

„Povestea mea e povestea oricărui om de succes. Am pornit de jos, de la promoția cu pahare. Am luat toate paharele, apoi am mai luat un set, pentru un cumnat. A început să-mi placă așa că atunci când a apărut promoția cu farfurii, făceam deja cumpărăturile și pentru vecini. Nu ceream bani, voiam doar să iau abțibildele. După un timp s-au terminat produsele la promoție, dar eu le-am zis că cu mine nu merge așa. Am cartonașul completat, trebuie să-mi dea! Cu reducere de 80%, cum scrie pe el”, explică Mihai Craioveanu. 

Acesta a acumulat suficiente acțiuni și abțibilde încât face parte din Consiliul de administrație al companiei și poate vota în deciziile importante ale firmei. „Ce pot să vă spun e că vor fi schimbări aici. E momentul să facem și o promoție la șurubelnițe și seturi de chei. Să ne extindem un pic și în afara bucătăriei. Plus că am și eu nevoie și mi-au mai rămas doi saci de abțibilde”.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Friday, 09.09.2016 10:00 Social

National Cinematografic