Un român a sunat disperat la 112 că e pe WC și i se termină bateria la telefon

Spaimă masivă trasă de un român în această dimineață. S-a așezat pe WC oarecum pe grabă și a realizat prea târziu că mai are doar 1% baterie la telefon. Asta în condițiile în care avea de stat pe WC minute bune, deci era clar că telefonul nu va face față până la finalul operațiunii speciale.

Presat de timp, românul a luat totuși decizia inspirată: a sunat la 112 și a anunțat că-i moare baterie și are nevoie de ajutor. Ba chiar a și plâns în timp ce făcea apelul, lucru care probabil a impresionat operatorul 112, pentru că un echipaj a fost trimis de urgență la adresa bărbatului cu telefonul în pragul descărcării.

Și, din fericire, salvatorii au ajuns la timp și au reușit să-i salveze victimei bateria telefonului. O dramă a fost evitată la limită. Salvatorii spun că au frecvent astfel de intervenții, însă se plâng că există și foarte multe apeluri false, în care le este solicitat ajutorul de persoane aflate pe WC și care mai au 20-30% baterie la telefon. „Din păcate, amenzile sunt prea mici pentru astfel de apeluri false“, spun salvatorii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
20 februarie 2023 08:58
Citește mai mult despre: 112 telefon WC

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult