Alertă teroristă. Un român a găsit un posibil plic capcană şi a sunat imediat la trupele antitero, care au internevit pentru a distruge odiosul obiect. Acesta avea toate trăsăturile unei invitaţii la nuntă. Era alb cu roz, mirosea a catering și în lumină se puteau distinge câteva cuvinte: ”Nașii”, ”Alături de noi” și ”Unească destinele”, care au stârnit imediat repulsie.plic_suspect_nunta.jpg

Geniștii veniți la fața locului au trimis robotul să-l distrugă, pentru că n-au vrut să se apropie: ”Dacă pui mâna, îți faci obligații și nu e bine. Pe urmă trebuie să-i inviți și tu la botez și te încurci. Mai bine trimiți robotul, distrugi plicul și ai terminat”, explică Decebal Popescu, expert în distrugerea de plicuri-capcană.

Din nefericire, robotul s-a apropiat prea mult de plicul cu invitație și a fost contaminat. Pur și simplu refuza să-l distrugă. După o scurtă discuție, destinatarul invitației și geniștii au pus împreună niște bani, iar Robotul s-a sacrificat şi s-a dus el la nuntă.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Saturday, 27.08.2016 13:21 Social

National Cinematografic