Profitând că ieri a fost Boboteaza, un român s-a dus repede la o biserică ortodoxă de rit vechi de la el din cartier și s-a rebotezat în religia aia, care are crăciunul abia acum și imediat vine revelionul. Astfel Marcel Constantin și-a mai asigurat încă vreo 7 zile de pileală înainte să se întoarcă la muncă. 

betiv rit nou.jpg

„Codul muncii prevede că trebuie să oferim zile libere și pentru sărbători religioase, domnul Marcel ne-a notificat despre particularitățile ritului ortodox vechi, am verificat, așa e, deci nu e la muncă acum. Îl găsiți la birtul acela”, a declarat Cristina Ionaș, manager resurse umane la firma la care lucrează ingeniosul român.

Acesta s-a dus acum în piață la Vitan să-și cumpere petarde, că vrea să dea cu ele pe la mijlocul lunii în parcare, când pică Anul Nou în religia lui. Totodată, a anunțat că-și ia ceva de băut la el și se duce cu colindul pe la rude, colegi și apropiați, cum este tradiția. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Tuesday, 07.01.2020 13:29 Social

National Cinematografic