Profitând că ieri a fost Boboteaza, un român s-a dus repede la o biserică ortodoxă de rit vechi de la el din cartier și s-a rebotezat în religia aia, care are crăciunul abia acum și imediat vine revelionul. Astfel Marcel Constantin și-a mai asigurat încă vreo 7 zile de pileală înainte să se întoarcă la muncă. 

betiv rit nou.jpg

„Codul muncii prevede că trebuie să oferim zile libere și pentru sărbători religioase, domnul Marcel ne-a notificat despre particularitățile ritului ortodox vechi, am verificat, așa e, deci nu e la muncă acum. Îl găsiți la birtul acela”, a declarat Cristina Ionaș, manager resurse umane la firma la care lucrează ingeniosul român.

Acesta s-a dus acum în piață la Vitan să-și cumpere petarde, că vrea să dea cu ele pe la mijlocul lunii în parcare, când pică Anul Nou în religia lui. Totodată, a anunțat că-și ia ceva de băut la el și se duce cu colindul pe la rude, colegi și apropiați, cum este tradiția. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 07.01.2020 13:29 Social

National Cinematografic