Un român acuzat de halterofilie a fost arestat astăzi în flagrant

Poliţiştii braşoveni au identificat şi reţinut un bărbat suspect care agresa o halteră în sala de sport a unei şcoli. Se pare că bărbatul venea frecvent la sala de sport a şcolii, unde încerca să convingă tinerii elevi să întreţină haltere cu el, promiţându-le bani şi alte benficii.

 

După primele cercetări a reieşit că halterofilul arestat făcea parte din clanul sportivilor şi că nu e la prima abatere de acest gen. În urmă cu doi ani el a mai fost arestat tot pentru halterofilie într-un loc public. Se pare că agresorului îi plăcea să se îmbrace în haine mulate şi să pună mâna pe halteră în faţa publicului care nu bănuia nimic.

Conform psihologilor, această deviaţie comportamentală i-a fost cauzată de abuzurile pe care le-a suferit în copilărie din partea tatălui său, halterofil la rândul lui. Tată său este cel care i-a făcut numai greutăţi fiului. Încă de la o vărstă fragedă, din cauza tatălui său el avea mereu greutăţi la şcoală dar şi acasă. Situaţia s-a agravat cu timpul iar viitorul halterofil s-a obişnuit treptat cu greutăţile, ajungând să le caute singur. El fost identificat după urmele de talc pe care le lăsa la locul faptei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
18 iunie 2010 12:47
Citește mai mult despre: arestat flagrant halterofil

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult