Un român are o frizeriță atât de urâtă că cere să-l tundă cu anestezie

Situație ieșită din comun în zona Lujerului din Capitală, unde Marian Coltea este nevoit să apeleze la anestezia generală pentru a fi tuns. Motivul este faptul că frizerița e atât de urâtă încât bietului om i-ar fi fatal să deschidă ochii în timpul tunsului.

Bărbatul a rămas cu frizerița pe cap încă din copilărie, când îl tundea castron cu o zi înainte de prima zi de școală. Mai târziu, tot ea l-a tuns bros, motiv pentru care a rămas virgin până la 30 de ani, când s-a ras singur în cap și chiar și așa arăta mai bine decât cu păr. Din păcate, în timp frizerița s-a urâțit atât de rău, încât a devenit un fel de Meduza, care te împietrește dacă o privești drept în față.

Totul a degenerat când femeia s-a scrântit de tot la cap și și-a făcut injecții cu hialurionic în buze. Împreună cu părul vopsit cu violet de gențiană, bijuteriile de tinichea de la gât și genele false pe care i le pune o descreierată din salon, frizerița e atât de urâtă că e singura din lume care tunde fără oglindă, pentru că i se sparg toate când se uită în ele.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
23 februarie 2024 16:35
Citește mai mult despre: frizeriță tuns

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult