Cu toții am avut un frigider mai vechi care făcea zgomot că era freonul pe terminate sau motorul din spate obosise, dar nimeni nu e așa ghinionist ca Marcel Constantin din Berceni care nu doar că are un frigider zgomotos ci și dă manele la cele mai nepotrivite ore. 

frigider.jpg

„Nu înțeleg de ce se ambalează noaptea, noaptea ar trebui să fie mai frig, nu ar trebui să pornească, habar n-am ce se întâmplă. Și dă cele mai proaste manele posibile, rar prinzi măcar un Mihăiță Piticu să te mai distrezi un pic”, se plânge Marcel.

Acesta spune că momentan nu poate să-și scoată frigiderul din priză că ține în el pasta de mici de rezervă și berea în caz că se dă drumul la grătare în curând. „Când o să putem ieși din case nu o să mai găsești carne de mici nicăieri, o să vedeți atunci magazine devalizate”. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Saturday, 11.04.2020 06:41 Social

National Cinematografic