Un român are vecini atât de leneși că trebuie să meargă în alt cartier ca să audă bormașina

Înconjurat de putori! Românul Marian Coltea, care locuiește în zona Lujerului, e nevoit să meargă în weekend în vizită la cunoscuți din alte cartiere, ca să mai audă și el câte o bormașină, pentru că în blocul lui trăiesc doar leneși care nu sunt în stare nici măcar să dea o gaură sâmbăta dimineața sau să dărâme un perete marțea la 23:00, cum se întâmplă în cartierele de oameni normali.

Marian bănuiește că de vină ar fi îmbătrânirea populației, deși teoretic ți-e mai ușor să dai găuri cu bormașina atunci când ești un boșorog cu Parkinson și mâna îți vibrează mai intens decât rotopercutorul.

”Pe vremuri se auzeau bormașini din fiecare apartament, era ca o simfonie a burghielor, suna tot blocul ca o orgă dintr-o catedrală gotică. Acum dimineața se întâmplă chiar să aud păsări ciripind în parc. Urechile îmi țiuie de la liniște și aud cum își suflă mucii vecinul de la parter. Sunt nevoit să merg câteva stații cu tramvaiul până ajung la un șantier ca să aud picamăre. Altădată chiar deasupra mea se dădea cu un picamăr, când și-a unit vecinul meu balcoanele. Ce vremuri!”, exclamă Marian, nostalgic.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
16 august 2022 06:00
Citește mai mult despre: bormașină vecin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult