Un român bolnav psihic care se crede pisică acuză medicii că nimeni nu-i goleşte litiera

Un pacient al spitalului 9 din Capitală care se crede pisică acuză indiferenţa medicilor, spunând că nu i-a schimbat nimeni nisipul din litieră de când a fost internat.

„Ne lasă să toarcem aici în salon cu zilele. Şi dacă miorlăi ceva, nu mai pupi hrană umedă! Îţi dă numai uscată! Ne ţin ca pe animale!”, se plânge Robert Acrişor, pacient care se crede motan.

Pacientul spune că are o viaţă de câine, însă medicii îl acuză că a zgâriat uşa cu ghearele şi când vine asistenta să îi facă injecţia se zburleşte la ea şi o scuipă, apoi se ascunde sub pat.

Medicii spun că pacientul are pretenţii absurde: „Ne cere gheme de lână să se joace cu ele, vrea să-i dăm şoareci în loc de macaroane şi se supără dacă îl strigăm altfel decât Pis-pis”, spune Mioara Papuc, psihiatru.

Robert Acrişor a fost internat după ce a fost capturat în timp ce sodomiza un poster cu Cat-Woman la un cinematograf din Bucureşti.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
20 februarie 2014 13:02

Alte articole

Vezi mai mult