Un român care a luat pastile cu iod a început să cânte iodlere în mod incontrolabil

Guvernul ascunde, ca de obicei, efectul medicamentelor pe care le bagă pe gât populației sub umbrela „pentru prevenție” sau „pentru sănătatea publică”. O dovadă în acest sens o reprezintă și cazul românului care a consumat pastile cu iod în pregătirea unui atac nuclear și a început să cânte iodlere în mod incontrolabil.

Soția a fost prima care a sesizat autoritățile, respectiv Direcția de Sănătate Publică, Primăria, Consiliul Local și Asociația de Locatari, că soțul ei prezintă probleme averse în urma administrării de pastile cu iod. „L-am auzit venind seara de la băut și am fost surprinsă că nu cântă melodiile obișnuite de petrecere. În schimb cheuna de răsuna întreaga scară de bloc”, spune soția victimei.

Situația a fost complicată și de faptul că de la două scări vecine s-a auzit un scheunat similar, probabil de la alt român care a consumat pastile cu iod. „Situația aici este exact ca în Elveția, cu singura diferență că suntem săraci și ultimul copac pe o rază de doi kilometri a fost defrișat că am cerut primăriei să ne facă mai multe locuri de parcare”, a explicat un martor de la fața locului.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

5 octombrie 2022 19:21
Citește mai mult despre: iod pastile rafila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult