Un român care a pus patru rulmenți la un lighean, dat în judecată de Oltcit pentru furt de design

Probleme grave pentru un craiovean care a crezut că face și el o glumă și se distrează cu prietenii de pe stradă. Acesta a pus niște rulmenți pe un lighean pe care nu-l mai folosea și s-a apucat să se plimbe cu ea prin oraș. În două săptămâni a primit notificare de la o firmă de avocatură care îi cerea despăgubiri în numele brandului Olcit, pentru furt de design și încălcare de trademark.

„Mi-au spus că ei dețin, încă din 1985, toate pantentele pentru design pentru cazane pe roți penibile, de la lighean, la cazan de-ăla mic, de rufe, până la cadă, și că aparțin mărcii Oltcit. Mi se pare un abuz incredibil, se poate vedea de la o poștă că diferențele sunt enorme. De exemplu ligheanul meu merge și nu ruginește în vreo curte”, a reclarat revoltat craioveanul.

Acesta și-a luat un avocat pentru a-și apăra drepturile în instanță. Un evaluator independent a estimat că valoarea mărcii Oltcit se ridică la câteva sute de lei, așadar avocații firmei sunt îndreptățiți să-i ceară craioveanului cel puțin 10 euro despăgubiri!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

31 martie 2018 13:18
Citește mai mult despre: olcit trademark

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult