Un român care mergea la grătar a primit pe Ro-Alert că a uitat muștarul acasă

Tragedie evitată în ultimul moment! Un bărbat din București a fost salvat de intervenția promptă a celor de la ISU, care i-au trimis un mesaj prin Ro-Alert că a uitat muștarul acasă. Bărbatul era în mașină și se pregătea să plece spre munte când soneria extrem de puternică l-a făcut să se întoarcă. 

Concubina bărbatului spune că au fost la un pas de dezastru. ”Vă dați seama, dacă plecam fără muștar, bărbatul meu n-ar fi oprit sub nicio formă ca să iau de la vreun magazin. Ca să nu mai zic că n-am fi găsit exact sortimentul ăla care îi place lui, cu puțin hrean, englezesc. Dacă luam vreo mizerie de-asta românească, era în stare să dea foc la cort de nervi”, explică ușurată Andreea, concubina bărbatului, cu care acesta trăiește în păcat.

Cei de la ISU spun însă că foarte mulți imprudenți cad victime în această perioadă. Ei ajung în zone fără semnal și mai ales fără muștar, în situații în care nu se mai poate face nimic. ”Îi vedem când se întorc, cu riduri adânci, de la furie și neputință. Un mic fără muștar te schimbă, nu mai ești om dup-aia”, spune Decebal Popescu, șeful diviziei de muștar din ISU.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
13 august 2022 10:22
Citește mai mult despre: ISU muștar ro-alert

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult