În timp ce planeta visează la vaccinuri anti-COVID, adevăratele miracole medicale se petrec chiar sub ochii noştri! Un bărbat de 35 de ani care se considera un optimist incurabil susţine că a reuşit să se vindece după un tratament costisitor, de 9 ani, în Drumul Taberei.

optimistincurabildtaberei.jpg

"Era groaznic cât de optimist eram. Toţi mă compătimeau pentru optimismul meu galopant, simţeam că sunt o povară pentru familie şi prieteni. Am decis să mă mut în Drumul Taberei, şi chiar şi aici îmi spuneam În fiecare an 'gata, anul ăsta merg cu metroul în centru'", explică Marcel, victima optimismului.

"Totul s-a terminat azi dimineaţă, când am citit că nici pe 30 iunie nu se deschide. Nici acum nu înţeleg exact ce s-a întâmplat, dar mă simt cu totul alt om. Nu mai am nici un pic de speranţă. Viaţa n-are sens. Totul e de căcat. E fenomenal!"

Medicii vor preleva mostre din ADN-ul lui Marcel pentru a desluşi misterul vindecării sale miraculoase şi a izola un leac universal pentru optimism.

Dacă va fi descoperită, molecula magică ar putea fi administrată curând şi celor care nu cred că iese tot Firea primar la toamnă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Tuesday, 23.06.2020 15:53 Social

National Cinematografic