Un român care se credea optimist incurabil a găsit remediul în Drumul Taberei

În timp ce planeta visează la vaccinuri anti-COVID, adevăratele miracole medicale se petrec chiar sub ochii noştri! Un bărbat de 35 de ani care se considera un optimist incurabil susţine că a reuşit să se vindece după un tratament costisitor, de 9 ani, în Drumul Taberei.

„Era groaznic cât de optimist eram. Toţi mă compătimeau pentru optimismul meu galopant, simţeam că sunt o povară pentru familie şi prieteni. Am decis să mă mut în Drumul Taberei, şi chiar şi aici îmi spuneam În fiecare an ‘gata, anul ăsta merg cu metroul în centru'”, explică Marcel, victima optimismului.

„Totul s-a terminat azi dimineaţă, când am citit că nici pe 30 iunie nu se deschide. Nici acum nu înţeleg exact ce s-a întâmplat, dar mă simt cu totul alt om. Nu mai am nici un pic de speranţă. Viaţa n-are sens. Totul e de căcat. E fenomenal!”

Medicii vor preleva mostre din ADN-ul lui Marcel pentru a desluşi misterul vindecării sale miraculoase şi a izola un leac universal pentru optimism.

Dacă va fi descoperită, molecula magică ar putea fi administrată curând şi celor care nu cred că iese tot Firea primar la toamnă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
23 iunie 2020 13:53
Citește mai mult despre: optimism

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult