Un român care se plimba prin Brăila pe Street View a descoperit că i s-a furat omulețul

Au pretenții de capitală culturală europeană dar nu ești sigur nici pe străzile ei virtuale. Vorbim de Brăila, unul din cele mai importante orașe de pe Dunăre. A simțit-o pe pielea lui un român care voia să afle cum arată acest frumos oraș și s-a plimbat pe străzile lui folosind Google Street View. Toate bune și frumoase până când, dorind să meargă la o altă adresă, a observat că omulețul de pe hartă i-a dispărut!

„Credeam că este un oraș și un internet de oameni cinstiți! Să ți se întâmple așa ceva ziua în amiaza mare este inadmisibil. Omulețul ăla nu făcuse rău la nimeni, doar mă ajuta și el cu treburi. N-o să mai calc niciodată prin Brăila!”, a spus ofuscat călătorul care a menționat că nu va face plângere la poliție.

De cealaltă parte, reprezentanți ai autorităților brăilene au declarat că este posibil ca totul să nu fie decât o mare înșelăciune și că turistul virtual să nu fie altcineva decât „un gălățean cu internet care venise să ne spioneze. Poate a inventat povestea asta, doar ca să ne facă de rușine. În Brăila nu se fură!”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

13 august 2015 13:08
Citește mai mult despre: Brăila furt google

Alte articole

Vezi mai mult