Decebal Popescu, un tânăr şomer din Bucureşti, a băgat fără să vrea spaima în toate restaurantele de fiţe din capitală după ce acestea s-au trezit cu maşina sa, un Cielo din 1997, având “ANAF” scris pe portieră. Totul a pornit dintr-o farsă a prietenilor lui Decebal, care i-au inscripţionat maşina astfel din cauza datoriilor mari pe care acesta le avea la stat.anaf_mancacios.jpg

„Nu mi-am dat seama ce făcuseră băieţii şi am fost să mă întâlnesc cu cineva în zona Herăstrău. Am parcat în faţa unui restaurant, fără să am vreo intenţie de a intra acolo, însă brusc am văzut agitaţie mare. Imediat  a venit la mine un domn la costum care mă tot asigura că ne putem înţelege. Nu am înţeles la ce se referea, dar mă tot ruga să nu-l nenorocesc. Mă rog, până la urmă am mâncat la ei şi mi-au spus să revin zilnic acolo, că am masa rezervată”, a povestit Decebal.

 „A doua zi eram în Floreasca şi aceeasi poveste. Unii chiar au gândit un meniu special pentru mine, după ce m-au chestionat ce anume îmi place să mănânc. Problema e ca în ultimul an am luat peste 30 de kilograme, deci nu ştiu cât mai pot continua astfel. Mi-am facut şi prietenă, că la toate cluburile de fiţe din oraş am masa mea şi consumaţie nelimitată gratis”, a completat Decebal.

Scris de Laurentiu | Friday, 28.08.2015 12:17 Social

National Cinematografic