Un român cumpără online atât de mult, că i-au fost trecuţi curierii la întreţinere

Îl cheamă Decebal Popescu, are internet şi un card bancar, deci toate condiţiile pentru a-şi face cumpărăturile online, lucru de care a şi profitat, spre nedumerirea vecinilor şi administratorului din blocul în care locuieşte.

”Eu stau singur, dar m-am trezit că jos la avizier administratorul m-a trecut cu 6 persoane. Mi-a spus că e un du-te vino la mine, cum pleacă un curier vine altul. Şi eu ce să fac, dacă mi-e atât de comod să fac cumpărăturile online? Plus că e mult mai sigur. Dacă mă duc la magazin, risc să-mi fure cineva portofelul. Aşa, cumpăr de acasă, pe site securizat”, spune Decebal Popescu.

Tânărul spune că zilnic e urmărit de vecini, care îl pândesc când îi vin produsele cumpărate online şi că babele din bloc îl bănuiesc că are legături cu puteri străine: „Mă întreabă dacă am primit pachet din RFG. Ce e RFG?”, povesteşte Decebal.

„Le voi face în ciudă. Pe 9-10 iunie o să fac cumpărături online în cadrul campaniei e-Romaneste. Pe lângă faptul că am livrarea gratuită la toate magazinele partenere, abia aştept să văd figura securiştilor din bloc, când vor veni 20-30 de curieri pe la mine”, a mai declarat Decebal Popescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

30 mai 2014 12:05

Alte articole

Vezi mai mult