De rușine că nu are metrou de 7 ani, de când s-a mutat la Romancierilor pentru că se face stație, Cătălin Pietrar, din Drumul Taberei, a decis să facă ceva. Acesta a adoptat un teckel, cea mai inteligentă rasă de câini din lume, teckel pe care l-a botezat ”Metrou”. Cătălin spune că în fiecare seară se plimbă cu Metrou și uneori se duce cu Metrou în oraș.la_plimbare_metrou.jpg

”Într-o zi s-a dus cu Metrou la muncă și toate colegele au fost pe spate, când le căutam erau la Metrou”, spune românul. Metrou are toate caracteristicile unui metrou: e foarte lung, îi place să umble prin tuneluri, după viezuri sau șobolani și când iese din casă durează atât de mult că soția mea spune: ”Atenție, se închid ușile!”.

”Metrou e cel mai frumos lucru din viața mea. Sunt fericit că în sfârșit am și eu Metrou”, spune Cătălin Pietrar. Nu e singurul caz de român descurcăreț. Un alt domn din Drumul Taberei și-a botezat bicicleta ”Metrou” și se laudă că se duce cu Metrou la muncă.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Wednesday, 10.10.2018 17:06 Social

National Cinematografic