Un român e atât de constipat încât medicul de familie l-a trimis la un instalator

Cu sau fără legătură cu betonul lui Negoiţă, constipaţia continuă să facă ravagii în sectorul 3 al Capitalei! Hanibal Creangă, şomer de 42 de ani din cartierul Dristor, s-a prezentat în această dimineaţă la medicul de familie, acuzând o colmatare gravă a intestinului gros.

Doctorul nu a putut decât să-l trimită la un instalator, în speranţa că şarpele de desfundat va funcţiona acolo unde laxativele au dat greş.

„Doza aceasta de Ciocolax e folosită, de obicei, la Zoo Băneasa, pentru animale de talie mare precum hipopotamul, dugongul sau tapirul“, explică dr. Theodor Popa, indicând spre un butoiaş uşor fosforescent. „Din păcate, în cazul pacientului nostru, substanţa nu a reuşit nici măcar să clintească dopul format în ultimele săptămâni. Zici că a mâncat Super Glue! Sau, mai rău, caramelele alea pătrate din anii ’90.“

Transferat de urgenţă la camera de gardă a instalatorului din cartier, pacientul Creangă se pregăteşte în acest moment pentru intervenţie. „Operaţia va fi dificilă. Clisma pregătitoare cu Mr. Muscolo e o procedură riscantă în sine, însă am încredere că nea Costică o să mă scoată şi pe mine din rahat, şi viceversa“, a comentat victima constipaţiei, în timp ce infirmierele sterilizau cu atenţie cheia franceză.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
1 ianuarie 2023 12:25
Citește mai mult despre: constipație instalator

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult