Un român e atât de degenerat moral încât a fost propus președinte la CNA în locul Laurei Georgescu

Îl cheamă Stalin Popescu și este cunoscut ca cel mai detestabil om de la el din bloc. Face pipi în casa scării și în lift și dă vina pe câinele vecinilor, fură pliantele cu cupoane promoționale din poștă, nu contribuie nici la reparația acoperișului și nici la lift. Josnicia sa nu cunoaște limite: a scris cu vopsea pe jos numărul de înmatriculare al mașinii sale și sună la poliție de fiecare dată când e cineva parcat acolo, deși locul nu îi aparține.

Dar ticăloșia sa nu se rezumă doar la micile farse făcute vecinilor. A cheltuit averea soției defuncte pe băutură și o mustață falsă pentru câinele său Hitler. S. Popescu lucrează la ANAF, este cel care a făcut designul formularelor pentru toate taxele și impozitele.

În 2014 a organizat un protest pentru amnistierea totală a lui Vișinescu, și eliberarea lui Dan Voiculescu din pușcărie. Activitatea sa nu a rămas neobservată de oameni cu experiență în mișelii. „Când l-am cunoscut mi-a furat ceasul de la mână și a dat vina pe soția mea. Mi-era silă de el, cum mințea chiar în timp ce era cărat afară de poliție. A zis că are ceasul ăla de când era mic, cu toate că e fabricat abia anul trecut”, a povestit un politician. Acesta a fost impresionat de calitățile românului și l-a propus președinte al Consiliului Național al Audiovizualului, „un loc unde îți poate pune lipsa de moralitate și ticăloșia la treabă”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
4 iunie 2015 10:06

Alte articole

Vezi mai mult