Un român e atât de sensibil că plânge și când taie pâine, nu doar ceapă
Nu degeaba îl cheamă Emil! Un român e mai sensibil decât veganii și plânge inclusiv atunci când feliază pâinea, nu doar când taie ceapă: ”Biata pâine, prin câte a trecut în scurta ei viață! Frământată de o mașinărie oribilă, coaptă la 220 de grade într-un cuptor, iar acum eu îi dau lovitura de grație cu cuțitul și apoi o mănânc, practic de vie! Săraca pâine, merita mai mult!”, a declarat Emil sensibilul.
El nu doar că plânge la tăiatul pâinii, dar trece printr-o criză existențială chiar și la vederea unei felii de pâine ruptă în două: ”Oare câte alte felii vor fi sacrificate astăzi pe această planetă crudă?”, se întreabă el privind trist, dar și pofticios, la coaja crocantă.
Emil spune că la fel ca pâinea și el e deseori cuprins de frământări, și el are idei care îi dospesc în cap și proiecte pe care le plămădește cu suflet și sudoare. ”Normal că mă identific cu această pâine. Cum ar fi să mă taie și pe mine cineva și să mă înghită? Mai ales că pe mine nu mă înghite nimeni la muncă”, a mai spus Emil.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.