Un român e bănuit de vecini că e homosexual, pentru că ascultă muzică bisericească în casă

Părea un om liniştit, la casa lui, dar când din apartamentul său au început să se audă imnuri bisericeşti bizantine, vecinii au realizat că au trăit atâta timp lângă un homosexual. Se întâmplă într-un bloc din Berceni, lovit de greul blestem al minorităţilor sexuale. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, era văzut des pe la biserică, dar acum babele din bloc au înţeles de ce: pentru că se înhăitase cu alţi homosexuali din BOR.

“Mai demult era băiat la locul lui, invita nişte prieteni pe la el la o cântare, îi auzeam cum cântă aşa frumos YMCA, sau cântece de-ale lui George Michael sau Elton John. Băieţi frumoşi, bine făcuţi, îmbrăcaţi mai mult în piele. Sănătoşi, voinici. Dar acum mă tem că a luat-o pe calea pierzaniei, aud numai doamne miluieşte şi aliluia de la el din apartament, mi-e scârbă!”, spune Mioara Papuc, vecina celui dedat la fapte preoţeşti.

Drept răzbunare, ca să se înveţe minte pentru că a atras mânia divină asupra întregului bloc, locatarii l-au trecut cu două persoane la întreţinere, deşi stă singur.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
11 august 2017 11:08
Citește mai mult despre: BOR homosexual muzica

Alte articole

Vezi mai mult