Un român e convins că l-a tras curentul. A venit de la cârciumă cu un ochi vânăt şi nasul spart

Deși pare greu de crezut, un român susține că într-o cârciumă cel mai mare pericol vine de la un geam lăsat deschis, nu de la eventualele efecte ale alcoolului. Asta după ce într-o dimineață s-a trezit nu doar cheaun, ci și cu mai multe vânătăi pe față.


”M-am trezit cu o durere cruntă de cap, un ochi vânăt și nasul spart”, povestește victima. ”Și habar n-aveam de ce am ajuns în halul ăsta. Până mi-am amintit că în cârciuma în care am fost era un geam lăsat deschis. Atunci am știut că totul s-a întâmplat pentru că m-a tras curentul. Și mai mult ca sigur a fost un curent puternic, de am ochiul vânăt și nasul spart.”

”Chiar țin minte că la un moment dat m-am certat cu un tip musculos pe seama geamului deschis și știu sigur că nu aveam ochiul vânăt sau nasul spart când am început cearta”, rememorează bărbatul.

Prietenii lui nu sunt însă de aceeași părere. Chiar dacă nici ei nu-și amintesc exact cum a decurs seara, un lucru îl știu sigur: autodiagnosticarea este periculoasă. ”Ar trebui să vorbească, totuși, cu un medic, nu să presupună că totul se întâmplă din cauza curentului, ca un pensionar”, crede unul dintre prietenii bărbatului.

Scris de Advert Einstein
11 august 2016 11:08

Articole asemanătoare

Vezi mai mult