Scene de groază într-o poiană de la marginea șoselei spre Fetești unde membrii unei familii s-au încăierat mai bine de trei ore după ce, conform celor declarate de martori polițiștilor, capul familiei ar fi făcut gluma aia proastă cu „am uitat cărbunii acasă”. 

gratar_economic_fara_carne.jpg

„Deci eu eram aici, el era acolo, lângă borna kilometrică când a zis că a uitat cărbunii. I-am zis, omule, ai grijă ce spui, sunt români care au murit pentru mai puțin lucru. Dacă chiar i-ai uitat te spintecăm ca pe pești, la ce vrei să ardem micii ăștia, la bricheta mașinii”, a declarat un martor ocular. 

Participanții la bătaie spun că, în cazul în care chiar era o problemă adevărat și un o farsă tâmpită, ar fi putut ajunge în situația de a mânca mici cruzi. Asta pentru că nimeni nu putea merge până la cea mai aproapiată benzinărie că se apucaseră toți de băut iar lemne din pădure n-aveau de unde să ia, că au defrișat-o în anii trecuți să facă cartier rezidențial acolo, în inima naturii.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Sunday, 27.05.2018 11:23 Social

National Cinematografic