Un român este atât de sexy că poate să agațe chiar și cu poza din buletin

Numele său este cunoscut doar de câțiva inițiați, iar secretul său este păstrat de cel puțin trei agenții guvernamentale pentru a nu exista riscul să destabilizeze țara. Legenda românului Marcel Constantin este doar murmurată pe la colțuri, șoptită pe înserat, căci nimeni nu are curajul să dea ochii cu el.

„A venit la noi la primărie pentru un loc de parcare și când mi-a adus o copie de buletin am simțit că mă sufoc. Am băgat actele de divorț chiar în acea zi și am decis să-mi petrec restul vieții mele încercând să-l seduc”, spune Mioara Papuc, funcționară la primăria sectorului 4, care a căzut farmecelor acestui român.

„Nu vă pot confirma dacă există sau nu există un astfel de român din motive de GDPR. Ce vă pot spune, și vă rog să nu mă citați, este că „chipeș” este un cuvânt prea slab pentru a descrie cât de superb este acest om în poza de buletin, dacă există cu adevărat, că noi nu avem o declarație oficială în acest sens”, a declarat șeful Evidența Populației sector 4, sub anonimat.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

10 iunie 2023 14:04
Citește mai mult despre: buletin roman sexy

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult