Un român face foamea în Thasos, că i s-a rupt inelul la cutia de pateu

O nouă tragedie are loc în Grecia iar cel care este în centrul ei nu are decât pe el să se învinovățească. „Nu m-am gândit deloc la această variantă și nu mi-am luat cu mine briceagul multifuncțional. Și nici nu pot folosi mai nimic de-aici, că ăștia din hotel s-au obișnuit ca românii să fure tacâmuri și acum folosesc cuțite de plastic cu care nu poți face nimic”, a povestit Marcel Constantin, turist român în concediu.

Acesta a încercat să-și desfacă conserva de pateu cu o scoică de pe plajă sau s-o deformeze suficient cu un bolovan, astfel încât să poată să scoată pateul cu degetul. „Problema e că am luat mai multe conveserve de pateu la promoție și toate sunt așa proaste, inelul ăla se rupe instant. O să trebuiască să trăiesc doar cu pâine și alge câteva zile, până mi se termină sejurul”, spune acesta.

Românul a solicitat și ajutorul pompierilor, conaționalii aflându-se în țară în interes de serviciu. Aceștia l-au asigurat că vor veni cu o tulumbă specială de desfăcut conserve, dar doar după ce termină cu ce probleme mai au pe-acolo, respectiv incendii de vegetație și reporteri care-i asaltează să-i pupe în cur.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
15 august 2021 13:16
Citește mai mult despre: conserva pateu Grecia turist roman

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult