Stăpânii sunt problema! Un proprietar de pitbull e atât de odios, că forţează câinele să se uite la Antena 3, ca să-l înrăiască. Imediat ce-l vede pe Gâdea, câinele începe să mârâie, să latre şi apoi atacă. Dacă îl vede pe Chireac, îşi iese din minţi, e în stare să ucidă.amstaff_agresiv_gadea.jpg

“Acest pitbull a devenit foarte periculos pentru că stăpânul lui, un inconştient, l-a expus la imagini cu Gâdea, aşa că pitbullul atacă atunci când vede orice frunte pe stradă. Chiar şi el trebuie să doarmă cu o căciulă, ca să nu i se vadă fruntea, altfel câinele l-ar ucide în somn”, spune Decebal Popescu, dresor de câini.

Vecinii proprietarului spun însă că într-un fel e bine că a învăţat câinele să atace pe Antena 3, pentru că pensionarii din bloc se uită acum cu frică la acest post. “Când aude melodia de la Sinteza Zilei începe să urle şi ne sperie pisicile”, spune o pensionară din bloc.

Proprietarii de animale spun că nu câinii agresivi ar fi problema, ci posturile de televiziune agresive: "Astea ar trebui scoase în afara legii, şi angajaţii lor ar trebui să umble cu botniţe, că zgardă şi lesă le-a pus Voiculescu deja".

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 12.06.2019 16:50 Social

National Cinematografic