Un român încearcă de trei ore să sune la 112, dar n-are semnal în burta ursului

Serviciul 112 nu oferă atâta acoperire pe cât o arată cifrele oficiale. Este declarația dură a unui turist român care susține că se află de 3 ore în burta unui urs și nu reușește sub nicio formă să contacteze serviciile de urgență pentru a putea fi eliberat.

„Am încercat în toate felurile, am dat restart la telefon, nimic, nu merge, ori sună ocupat ori nu se conectează. Culmea, internetul merge brici, am încercat să le spun ceva pe site dar a trebuit să completez un formular cu 800 de câmpuri și să trec prin 7 catpcha-uri, din care trei nu funcționează niciodată”, a declarat victima unui reporter al unei televiziuni centrale, aflat și el în burta unui urs din apropiere.

În aceste condiții turistul susține că va încerca să iasă de unul singur din burta ursului, dar nu neapărat acum, cât e viu, ci mai spre toamnă-iarnă, când intră în hibernare și poate e mai somnolent. Între timp speră că se va hrăni cu ce altceva mai mânâncă animalul și-și dorește să treacă și pe la un tomberon poate înghite un încărcător de telefon, să nu se plictisească cât așteaptă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

30 aprilie 2022 13:46
Citește mai mult despre: 112 semnal telefon urs

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult