Un român ingenios a adus 50 de vasluieni cu topoare la Parlament şi le-a spus că înăuntru e băutură

Soluție elegantă descoperită de un român deștept. Realizând că protestele pașnice funcționează doar în țările civilizate, un cetățean a adus un autocar cu vasluieni la Parlament, pentru a mai rezolva din problemele de acolo. Cum, evident, vasluienii nu pleacă nicăieri fără un topor, tot ce-a trebuit să facă Marian Coltea a fost să le spună vasluienilor că în Casa Poporului e de băut și că bandiții dinăuntru refuză să le dea băutura care li se cuvine.

Vasluienii au atacat imediat Parlamentul, iar jandarmii s-au dat la o parte: ”Nu ne băgăm, nu vedeți că au venit cu un autocar de Vaslui? Ăștia sunt nebuni”. Disperat, Dragnea a sunat la Forțele Speciale, dar i s-a răspuns că în țara asta altcineva e comandantul forțelor armate și că el e doar un infractor care merită să fie linșat de popor.

Deputații PSD au încercat să scape prin tunelul de metrou construit de Ceaușescu pe sub Casa Poporului, dar au fost interceptați și căsăpiți de un grup uriaș de oameni din Drumul Taberei, care știu mai bine cine e de vină că n-au ei metrou.

După ce au curățat Parlamentul de infractori, vasluienii au fost aplaudați de populație și cinstiți cu băutură la discreție de barurile din oraș.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
25 ianuarie 2017 07:01

Alte articole

Vezi mai mult