“Un român invocă legitima apărare pentru a nu merge la o nuntă de vegani”

Un român din Miercurea-Ciuc a refuzat să participe la o nuntă de vegani, susținând că ar fi fost o încălcare a dreptului său la viață și integritate fizică. Bărbatul, care este un mare iubitor de carne, a declarat că nu ar fi putut suporta să vadă cum invitații se hrănesc cu salate, fructe și semințe, în timp ce el ar fi rămas să asculte doar muzică populară și să bea.

Bărbatul a fost invitat la nunta unui vechi prieten, care s-a căsătorit cu o vegană convinsă. El a spus că a încercat să își convingă prietenul să renunțe la ideea de a organiza o nuntă de vegani, dar acesta nu l-a ascultat. Bărbatul a afirmat că a fost nevoit să își invoce dreptul la legitima apărare, prevăzut de articolul 19 din Codul penal, pentru a nu merge la nunta respectivă.

“Eu nu am nimic cu veganii, dar nu pot să mănânc numai iarbă și nuci. Eu sunt un om normal, care are nevoie de proteine și grăsimi animale. Dacă aș fi mers la nunta lor, aș fi fost expus la un pericol iminent și injust pentru viața și sănătatea mea. Aș fi riscat să fac anemie, osteoporoză sau depresie. Ba, mai rău, veganism cronic. De aceea, am considerat că este legitim să mă apăr de această amenințare și să refuz invitația”, a explicat bărbatul.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

17 septembrie 2023 08:10
Citește mai mult despre: nunta vegani

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult