Un român l-a primit pe Iisus în inima lui, în speranţa că-i dă ceva de băut

Iată că lumea nu este plină doar de atei, oameni fără suflet și musulmani puși pe scandal. Mai există și oameni ca Marcel Constantin, un român care este, totodată, și bețiv și un foarte minuțios cercetător al Bibliei. Și când a aflat de cuvântul Domnului, acesta s-a bucurat!

„Iisus a făcut multe minuni la viața lui, a vindecat leproși, a înviat oameni din morți, a mers pe apă, a hrănit sute de persoane doar cucâte pâini și pești și a fost singurul om cu credință în Dumnezeu care s-a enervat că se face comerț pe treptele bisericii. Dar cea mai mare minune a lui a fost că a transformat apa în vin, cum nimeni n-a mai reușit de atunci încoace”, a mărturisit Marcel Constantin.

Și iată, credința lui a fost răspplătită, cum l-a primit pe Iisus în inima lui, Iisus nu a rămas dator și în doar câteva minute l-a făcut mangă pe român, acesta transformându-se complet: acum este un om voios, zâmbește tot timpul, are chef de vorbă, e pus pe glume, îl interesează politica, exact cum s-ar comporta un om beat muci avânt în vedere că Marcel continuă să trăiască în România. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

11 noiembrie 2018 07:25
Citește mai mult despre: bautura Iisus Romania

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult