În această dimineață publicația noastră prezintă cazul dramatic al lui Marcel Constantin din București, un român care încă suferă de pe urma unui accident petrecut în urmă cu 7 ani. Grăbindu-se să ajungă la muncă, la ședința de dimineață, acesta a tras șlițul mult prea repede și și-a prins o bucată de penis în el. 

penis-blugi-slit.jpg

„De șapte ani port acești pantaloni, s-au și rupt în spate, dar în față încă nu și nici fermoarul nu a cedat, că e nemțesc. Dacă era unul făcut în china s-ar fi rupt la două închideri de șliț. Este foarte dificil când fac duș, că mai trebuie să mai dau încă trei ore cu foenul să se usuce cât de cât”, a povestit Marcel necazurile prin care trece zilnic. 

Autoritățile spun că nu pot să intervină în acest caz întrucât pantalonii nu au certificat ISU, care este obligatoriu în astfel de cazuri. „Am încercat și la ghereta de fermoare de la piață, mi-au zis că nu poate fi schimbat decât cu tot cu penis. Când m-am uitat ce penisuri de schimb aveau, tot chinezești, păi ce să faci cu alea?”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Thursday, 06.02.2020 07:32 Social

National Cinematografic