Un român recunoaşte că se duce la interviuri de joburi doar pentru că a fost respins la ”Românii au talent”

Asta înseamnă ambiţie! Marian C, un concurent respins la preselecţia pentru “Românii au Talent” a început să aplice la diverse joburi, pentru că vrea să le arate şi altora ce talente are. Acesta a văzut că la interviurile de angajare eşti întrebat ce ştii să faci, aşa că a decis să profite. A început să trimită CV-ul şi interviurile au venit.

“Noi l-am chemat la interviu pentru un job de mulgător de vaci. A început să jongleze cu nişte bile, apoi a vrut să înghită o sabie, dar am sunat la 112 şi l-au oprit. Nu ştim de ce a vrut să facă asta şi ne temem că a minţit în CV”, spune Mihaela, de la HR-ul unei firme.

Românul a continuat să aplice la multe joburi şi se pare că a început să pună în aplicare ce a învăţat la interviurile anterioare.

“Nouă ne-a propus ca interviul să aibă loc într-o sală de spectacole. Ne-am dus. A stat în mâini şi a fluierat imnul SUA, apoi a cântat la câteva instrumente. Nu era deloc relevant pentru jobul de şofer de TIR, aşa că l-am respins”, spune alt angajat de la resurse umane.

Spre surprinderea lui Marian, de câteva ori chiar i s-a oferit jobul, dar le-a explicat că el a venit doar ca să le arate ce talente are. Până la urmă s-a angajat project manager la o firmă de IT, pentru că e mai ieftin decât să angajeze un clovn pentru petrecerea firmei.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

15 martie 2018 11:03

Alte articole

Vezi mai mult