Situație dramatică pentru un turist român plecat în Grecia. Personalul de la agenție i-a pierdut una din cele 8 valize, și cea mai importantă, aceea în care pusese oala de ciorbă, zarzavaturile, cuburile de concentrat de ciorbă, precum și afumăturile și slănina. Omul acuză neglijența gravă a agenției și spune că va muri de foame în Grecia, pentru că ”doar n-o să mă duc la tavernă să mănânc”.turist_roman_sacosa_ciorba.jpg

Sejurul omului e un coșmar, pentru că trebuie să meargă la camerele vecine și să împrumute o cratiță, să-și facă măcar o tocană de roșii, pe care a fost nevoit să le cumpere de la un supermarket: ”Aveam roșiile mele, ardei, castraveți, ceapă, câte nu adusesem! Aveam și porumb pentru fiert în valiză, cum își pune tot omul care pleacă în Grecia”, declară turistul.

Deși are all-inclusive cu 3 mese pe zi, turistul român spune că mâncarea nu e suficientă și simte cum se stinge din picioare de foame. Pentru că avea nevoie și de niște carne, turistul român a cumpărat un porc, pe care l-a tăiat în dușul din cameră împreună cu alți complici, și ei turiști români.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Friday, 24.08.2018 10:36 Social

National Cinematografic