Situație dramatică pentru un turist român plecat în Grecia. Personalul de la agenție i-a pierdut una din cele 8 valize, și cea mai importantă, aceea în care pusese oala de ciorbă, zarzavaturile, cuburile de concentrat de ciorbă, precum și afumăturile și slănina. Omul acuză neglijența gravă a agenției și spune că va muri de foame în Grecia, pentru că ”doar n-o să mă duc la tavernă să mănânc”.turist_roman_sacosa_ciorba.jpg

Sejurul omului e un coșmar, pentru că trebuie să meargă la camerele vecine și să împrumute o cratiță, să-și facă măcar o tocană de roșii, pe care a fost nevoit să le cumpere de la un supermarket: ”Aveam roșiile mele, ardei, castraveți, ceapă, câte nu adusesem! Aveam și porumb pentru fiert în valiză, cum își pune tot omul care pleacă în Grecia”, declară turistul.

Deși are all-inclusive cu 3 mese pe zi, turistul român spune că mâncarea nu e suficientă și simte cum se stinge din picioare de foame. Pentru că avea nevoie și de niște carne, turistul român a cumpărat un porc, pe care l-a tăiat în dușul din cameră împreună cu alți complici, și ei turiști români.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 24.08.2018 10:36 Social

National Cinematografic