Un român riscă să moară de foame în Grecia, pentru că i-au rătăcit valiza cu zarzavaturi şi oala de ciorbă

Situație dramatică pentru un turist român plecat în Grecia. Personalul de la agenție i-a pierdut una din cele 8 valize, și cea mai importantă, aceea în care pusese oala de ciorbă, zarzavaturile, cuburile de concentrat de ciorbă, precum și afumăturile și slănina. Omul acuză neglijența gravă a agenției și spune că va muri de foame în Grecia, pentru că ”doar n-o să mă duc la tavernă să mănânc”.

Sejurul omului e un coșmar, pentru că trebuie să meargă la camerele vecine și să împrumute o cratiță, să-și facă măcar o tocană de roșii, pe care a fost nevoit să le cumpere de la un supermarket: ”Aveam roșiile mele, ardei, castraveți, ceapă, câte nu adusesem! Aveam și porumb pentru fiert în valiză, cum își pune tot omul care pleacă în Grecia”, declară turistul.

Deși are all-inclusive cu 3 mese pe zi, turistul român spune că mâncarea nu e suficientă și simte cum se stinge din picioare de foame. Pentru că avea nevoie și de niște carne, turistul român a cumpărat un porc, pe care l-a tăiat în dușul din cameră împreună cu alți complici, și ei turiști români.

Scris de Ionut
24 august 2018 08:36
Citește mai mult despre: ciorba Grecia turist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult