Un român s-a dus la all inclusive cu platoul de acasă, că acolo farfuriile sunt prea mici

A învățat din greșelile de anul trecut! Obosit să facă zeci de drumuri ca să-și umple farfuria la all inclusive, anul acesta un român isteț s-a dus de acasă cu un platou de dimensiuni apreciabile, ca să poată să bage în el cât vrea, fără să-și obosească picioarele.

”Într-o zi normală, la trei mese principale și două gustări, făceam în total aproape un maraton, 42 km. Nu reușeam să acopăr consumul de calorii, trebuia să stau permanent lângă bufet. Până mă duceam la masă, până mă întorceam, ceafa se termina, rămâneam cu peștele și salata, pe care nu le mănâncă nimeni. Așa, îmi pun pe platou 5-6 cefe, o mână de șnițele, un tort, o pizza, brânză, crutoane, 20-30 de chiftele, că la all inclusive nu sunt scârțari ca la Ikea. Mă duc cu platoul la șezlong și aia a fost”, explică Paul Șaleude.

Alți români de la all inclusive mâncau direct cu polonicul din oala cu ciorbă, sau balotau cu două furculițe în zona de mezeluri și brânză, spune românul, dar lui i-a fost rușine. Pe lângă platoul lui, soția a adus un lighean, în care ia cartofii prăjiți.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
11 iunie 2022 10:06
Citește mai mult despre: all inclusive farfurie mâncare platou

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult