Un român s-a împrumutat de la cămătari prin telefon; aceştia i-au tăiat 2 linii de semnal

Inconştienţa costă! Încrezător în avantajele tranzacţiilor electronice, un român aflat la ananghie s-a împrumutat prin telefon, folosind serviciul M-Pesa, de la un cunoscut cămătar din Rahova.

Incapabil să-şi plătească datoria, datornicul a cerut un răgaz de câteva zile, dar temuţii interlopi au refuzat să-l păsuiască, intrând peste el în casă şi tăindu-i două linii de semnal în plină zi, sub privirea terifiată a soţiei.

“Nu e de glumit cu oamenii ăştia”, mărturiseşte victima. “Mai întâi mi-au trimis un MMS ameninţător, cu câteva emoticoane încruntate, iar eu i-am asigurat că o să-mi pun un reminder în calendar, să fac rost de sumă cât pot de repede. Dar nici n-au vrut să asculte. M-au pus pe hold. Am încercat să-i sun înapoi cu număr ascuns… degeaba.”

“Câteva ore mai târziu, zbirii cămătarului mi-au spart uşa, mi-au luat telefonul din mână, i-au lipit un scotch negru pe cameră şi i-au tăiat cu sadism două linii de semnal cu o foarfecă ruginită de grădină. Pe viu, fără anestezie, de am zis că o să intre, săracul de el, în power saving mode. A avut nevoie de trei săptămâni de service.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

22 aprilie 2014 09:04

Alte articole

Vezi mai mult