Un român s-a sinucis când a aflat că trebuie să meargă cu trenul la Baia Mare, să facă un cadastru

Dramă în familia lui Petre A. din București care, chiar în aceată dimineață, a decis să-și ia capăt zilelor. În urma sa a lăsat un bilet care explică, în întregime, de ce a decis să recurgă la acest gest extrem. 

„Am primit o înștiințare că trebuie să merg până la Baia Mare pentru a rezolva niște probleme de cadastru. Eu am o boală ce nu-mi permite să zbor cu avionul și mașină nu am. Singura soluție ar fi fost să merg cu un tren CFR până acolo. În aceste condiții, recunosc, am ales soluția ușoară, soluția ușoară, și îmi voi pune capăt zilelor. Las statului moștenire toată averea mea, nu vreau ca cineva din familie să fie supus aceluiaș supliciu, adică drumuri cu trenul până la Baia Mare. Vă iubesc pe toți și sper să mă înțelegeți”, a spus Petre A. în biletul de adio. 

Familia sa este îndurerată dar, totodată, s-a dovedit înțelegătoare. Un frate de-al său a spus că este vorba de un teren intabulat greșit, în urma unei erori de cadastru făcute în 1992, și că, în aceste cazuri, moartea este singura soluție rezonabilă pentru a ieși din impas. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

2 martie 2016 11:34
Citește mai mult despre: baia mare cadastru cfr

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult